گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

حزب‌الله: دولت جدید لبنان فوراً تشکیل شود| تهدید‌های اسرائیل علیه لبنان نتیجه نگرانی و ترس این رژیم از جنگ است

  • کد خبر: ۱۱۶۲۴۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
حزب‌الله: دولت جدید لبنان فوراً تشکیل شود| تهدید‌های اسرائیل علیه لبنان نتیجه نگرانی و ترس این رژیم از جنگ است
رئیس هیئت شرعی جنبش حزب‌الله لبنان اعلام کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی باید پیام پهپاد‌ها به میدان کاریش را درک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، شیخ «محمد یزبک» رئیس هیئت شرعی جنبش حزب‌الله لبنان خواستار تشکیل فوری دولت جدید لبنان شد.

براساس گزارش المنار، شیخ محمد یزبک در خصوص مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی تحت نظارت آمریکا برای ترسیم مرز دریایی اعلام کرد: «دولت آمریکا از طریق فرستاده خود یعنی «آموس هوکستاین» تلاش می‌کند تا مانع لبنان از استخراج ثروت نفت و گاز خود شود و به دشمن برای استفاده از میدان کاریش کمک می‌کند».

وی در ادامه تاکید کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی باید پیام ارسال پهپاد‌ها به میدان کاریش را درک کنند و آن پیام این است که لبنان و مقاومت آن هرگز از حقوق خود دست نمی‌کشند.

از سوی دیگر شیخ «علی دعموش» معاون رئیس شورای اجرایی جنبش حزب‌الله لبنان در سخنانی در جریان خطبه نماز جمعه اعلام کرد: «عید واقعی لبنانی‌ها زمانی است که بر بحران‌های ناشی از محاصره کشور توسط آمریکا غلبه کنند، زیرا لبنانی‌ها از مشکلاتی به ویژه در زمینه برق رنج می‌برند که علتش آمریکاست.

شیخ علی دعموش تاکید کرد: آمریکاست که مانع واردات گاز مصر و برق اردن می‌شود و راه‌حل‌ها را مختل می‌کند. آمریکا همچنین پیشنهاد‌هایی را که برای تولید برق از سوی برخی کشور‌های دوست مانند چین، روسیه، ایران و دیگر کشور‌ها به لبنان ارائه می‌شود، وتو می‌کند.

وی در ادامه افزود: اگر مسئولان لبنانی جرأت و شجاعت کافی داشتند، اجرایی شدن طرح‌های پیشنهادی مذکور امکان پذیر بود، اما مشکل این است که این مسئولان از واشنگتن می‌ترسند و به حرف‌های «دوروتی شیا» سفیر آمریکا در لبنان گوش می‌دهند و جرات اعتراض، اقدام و موضع گیری آزاد را ندارند. چنین افرادی توانایی ساختن میهن را ندارند و ناتوان‌تر از آن هستند که بحران‌های کشور را حل و فصل و مشکلات برق و آب و دیگر بحران‌ها را برطرف کنند.

دعموش تاکید کرد: امروز اگر لبنانی‌ها می‌خواهند از تونل بحران‌ها خارج شوند، باید از چنگ آمریکا رها شوند و به وعده‌های دروغین آمریکا امیدوار نباشند، چراکه واشنگتن نمی‌خواهد لبنان کشوری قدرتمند و توانا در تمامی عرصه‌ها باشد. آمریکا تلاش می‌کند لبنان در همه سطوح کشوری ضعیف و ناتوان باشد تا اسرائیل بتواند به جاه‌طلبی‌هایش نسبت به منابع، گاز و نفت آن ادامه دهد و این درحالی است که حزب‌الله می‌خواهد لبنان در برابر تهدید‌ها و جاه طلبی‌های صهیونیستی قوی و مستحکم بماند.

این مقام حزب‌الله اعلام کرد: حزب‌الله با برخورداری از عناصر قدرت توانست که معادله بازدارندگی را در مقابل دشمن اسرائیلی ثابت کند. تهدید‌های اسرائیل علیه لبنان، نتیجه نگرانی و ترس این رژیم از جنگ است، اسرائیل می‌ترسد و تصمیمی برای جنگ ندارد؛ چراکه این رژیم ممکن است بداند جنگ چگونه آغاز می‌شود، اما نمی‌داند که این جنگ چگونه پایان خواهد یافت و به چه نتایجی منجر می‌شود.

وی تصریح کرد: مقاومت یک عنصر واقعی قدرت برای لبنان است که می‌تواند برای دستیابی به حق و حقوق و منابع نفتی خود به آن تکیه کند و هرگونه زیر سوال بردن عملکرد مقاومت، تضعیف موقعیت لبنان و عناصر قدرت آن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->