اطلاعیه وزارت نفت در پی تحریم وزیر نفت از سوی آمریکا (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) عراق به دنبال جایگزین ایران برای تامین انرژی است استاندار خراسان رضوی: در مسیر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایالت‌های پاکستان هستیم توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره پاسخ ایران به نامه ترامپ پوتین: آتش بس جنگ با اوکراین باید منجر به صلح طولانی‌مدت شود سی‌ان‌ان: ترامپ قصد اخراج سریع و دست جمعی مهاجران را دارد تحریم ‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: مطالبه گری اجتماعی از مسئولان نباید با توهین و بی احترامی همراه باشد پزشکیان: آمریکا به ما فشار می‌آورد چون خود را به نفت و گاز وابسته کرده‌ایم حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی خبر داد: افزایش ۴۸ درصدی اعتبارات استانی در بودجه ۱۴۰۴ مصر و آمریکا بر روی طرح بازسازی غزه توافق کردند عراقچی از طرح ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس خبرداد روسیه شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را به آمریکا ارائه داد پکن خواستار راه‌حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران شد نماینده ایران به نشست غیرعلنی شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای ایران واکنش نشان داد پزشکیان: کاهش آلودگی هوا با حمل‌ونقل عمومی پاک میسر خواهد شد فرمان سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ از سوی رئیس جمهور صادر شد رئیس شورای عالی استان‌ها: با فراهم‌کردن شرایط اقتصادی، دلیلی برای مهاجرت به سکونتگاه‌های غیررسمی وجود نخواهد داشت «شورای امنیت ملی» در سوریه به ریاست جولانی تشکیل شد ترامپ شکست طرح خود درباره کوچ اجباری مردم غزه را اعلام کرد واکنش ایران به ممانعت رژیم صهیونیستی از ارسال مواد غذایی به غزه سخنگوی سازمان ملل: موضوع برنامه هسته‌ای ایران همچنان یک نقطه تنش در منطقه است پایان عملیات آزادی گروگان‌های قطار در پاکستان با هلاکت ۳۳ تروریست (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) انصارالله یمن تردد کشتی‌های رژیم صهیونیستی را ممنوع کرد ترامپ: هیچ‌کس نمی‌خواهد مردم غزه را اخراج کند ترامپ: اخبار خوبی از آتش‌بس در اوکراین به گوش می‌رسد نخست‌وزیر منتخب کانادا برای گفت‌و‌گو با ترامپ اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

حزب‌الله: دولت جدید لبنان فوراً تشکیل شود| تهدید‌های اسرائیل علیه لبنان نتیجه نگرانی و ترس این رژیم از جنگ است

  • کد خبر: ۱۱۶۲۴۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
حزب‌الله: دولت جدید لبنان فوراً تشکیل شود| تهدید‌های اسرائیل علیه لبنان نتیجه نگرانی و ترس این رژیم از جنگ است
رئیس هیئت شرعی جنبش حزب‌الله لبنان اعلام کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی باید پیام پهپاد‌ها به میدان کاریش را درک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، شیخ «محمد یزبک» رئیس هیئت شرعی جنبش حزب‌الله لبنان خواستار تشکیل فوری دولت جدید لبنان شد.

براساس گزارش المنار، شیخ محمد یزبک در خصوص مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی تحت نظارت آمریکا برای ترسیم مرز دریایی اعلام کرد: «دولت آمریکا از طریق فرستاده خود یعنی «آموس هوکستاین» تلاش می‌کند تا مانع لبنان از استخراج ثروت نفت و گاز خود شود و به دشمن برای استفاده از میدان کاریش کمک می‌کند».

وی در ادامه تاکید کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی باید پیام ارسال پهپاد‌ها به میدان کاریش را درک کنند و آن پیام این است که لبنان و مقاومت آن هرگز از حقوق خود دست نمی‌کشند.

از سوی دیگر شیخ «علی دعموش» معاون رئیس شورای اجرایی جنبش حزب‌الله لبنان در سخنانی در جریان خطبه نماز جمعه اعلام کرد: «عید واقعی لبنانی‌ها زمانی است که بر بحران‌های ناشی از محاصره کشور توسط آمریکا غلبه کنند، زیرا لبنانی‌ها از مشکلاتی به ویژه در زمینه برق رنج می‌برند که علتش آمریکاست.

شیخ علی دعموش تاکید کرد: آمریکاست که مانع واردات گاز مصر و برق اردن می‌شود و راه‌حل‌ها را مختل می‌کند. آمریکا همچنین پیشنهاد‌هایی را که برای تولید برق از سوی برخی کشور‌های دوست مانند چین، روسیه، ایران و دیگر کشور‌ها به لبنان ارائه می‌شود، وتو می‌کند.

وی در ادامه افزود: اگر مسئولان لبنانی جرأت و شجاعت کافی داشتند، اجرایی شدن طرح‌های پیشنهادی مذکور امکان پذیر بود، اما مشکل این است که این مسئولان از واشنگتن می‌ترسند و به حرف‌های «دوروتی شیا» سفیر آمریکا در لبنان گوش می‌دهند و جرات اعتراض، اقدام و موضع گیری آزاد را ندارند. چنین افرادی توانایی ساختن میهن را ندارند و ناتوان‌تر از آن هستند که بحران‌های کشور را حل و فصل و مشکلات برق و آب و دیگر بحران‌ها را برطرف کنند.

دعموش تاکید کرد: امروز اگر لبنانی‌ها می‌خواهند از تونل بحران‌ها خارج شوند، باید از چنگ آمریکا رها شوند و به وعده‌های دروغین آمریکا امیدوار نباشند، چراکه واشنگتن نمی‌خواهد لبنان کشوری قدرتمند و توانا در تمامی عرصه‌ها باشد. آمریکا تلاش می‌کند لبنان در همه سطوح کشوری ضعیف و ناتوان باشد تا اسرائیل بتواند به جاه‌طلبی‌هایش نسبت به منابع، گاز و نفت آن ادامه دهد و این درحالی است که حزب‌الله می‌خواهد لبنان در برابر تهدید‌ها و جاه طلبی‌های صهیونیستی قوی و مستحکم بماند.

این مقام حزب‌الله اعلام کرد: حزب‌الله با برخورداری از عناصر قدرت توانست که معادله بازدارندگی را در مقابل دشمن اسرائیلی ثابت کند. تهدید‌های اسرائیل علیه لبنان، نتیجه نگرانی و ترس این رژیم از جنگ است، اسرائیل می‌ترسد و تصمیمی برای جنگ ندارد؛ چراکه این رژیم ممکن است بداند جنگ چگونه آغاز می‌شود، اما نمی‌داند که این جنگ چگونه پایان خواهد یافت و به چه نتایجی منجر می‌شود.

وی تصریح کرد: مقاومت یک عنصر واقعی قدرت برای لبنان است که می‌تواند برای دستیابی به حق و حقوق و منابع نفتی خود به آن تکیه کند و هرگونه زیر سوال بردن عملکرد مقاومت، تضعیف موقعیت لبنان و عناصر قدرت آن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->